Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruanne olma istegim

Soru:"Anne Olma İstegim"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Anne Olma İstegim"

31 yasındayım10 sefer dusuk yaptım4 dusukten sonra amelıyat oldumrahmın perde kapladıgıgını dogumsal çocugun olamayacagını söylediler,ameliyat ile tamamem temizlendi ve sonra 3 düşük daha yaptım kanımda pıhtılaşma( faktör 5) rahatsızlıgı oldugunu söylediler ondan sonraki hamileliklerimde kan sulırıcı igneler kullanmama ragmen bebegin kalp atımlarını gözlemleyemedilergenetik tahlili yaptırdım bende yüzde 10 problem çıktı,kromozom anomoli sorunu oldugunu söylediler ve şu an 6 haftalık hamileyim ilaçlarımı düzenli olarak kullanmama ve 15 gün önce kalp atımı görülmesine ragmen şu an kalp atımını göremediklerini söyledilerbenim çocugumun olabilmesi için ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun
DoçDr ASerhan CEVRIOGLU

01 18:58:36

Merhaba,

FaktörV eksikliğinde uygulanan tedavi gebelik başlangıcından itibaren düşük molekül ağırlıklı heparin ve bebe aspirinidir
Kromozomal bozukluğa yönelik olarak; bozukluğun bebeğe yansımaması ve gebeliğin kromozomal yönden sağlıklı olabilmesi için tüp bebek yönteminde preimplantasyon genetik tanı (PGT, PGD) yapılmaktadır: Yani oluşan embriyolar anne rahmine verilmeden önce hücre örnekleri alınıp genetik yönden test edilerek, bunlardan sağlıklı olanlar rahim içine transfer edilmektedir Sizde bu yöntemlerin kombinasyonu uygulanabilir

wwwserhancevrioglucom

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com