|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
soruülseratif kolit hastalığının seyri nasıldır |
![]() |
Soru:"Ülseratif Kolit Hastalığının Seyri Nasıldır?" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Ülseratif Kolit Hastalığının Seyri Nasıldır?"merhaba; ben 22 yaşında bir bayanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() benim ilerde kanserle karşılaşma ihtimalim nedir?ve hangi kanserle karşılaşırım?ilerde beni bu hastalğımla ilgili neler bekliyor?tedavi görüyor olmam kansere yakalanmayacağım anlamına geliyormu? bu benimbaşvurduğum ilk dr ![]() açıkcası başka dr �a gitmek istiyyorum ![]() ![]() ![]() yardımlarınız için şimdiden tşk ederim ![]() Doç ![]() ![]() 13 ![]() ülseratif kolit tansıını nasıl aldınız ![]() kolonoskopide tutulum yeri nereye kadar? distal kolon, sol kolon, tüm kolon tutulumları önemli ![]() ülseratif kolit hastalarının %30 u ilk ataktaki tedavi sonrasında tekrarlamaz ![]() ![]() tedaviye cevap genelde alınır ![]() ![]() tüm kolon tutulan hastalar 8 yıldan sonra, sol kolon tutulanlar 15-20 yıldan sonra kolon kanseri riski bir miktar artar ![]() ![]() sağlıcakla ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|