Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruvertigo

Soru:"Vertigo"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Vertigo"

merhaba benim şikayetim yaklaşık 1 aydır devam eden baş dönmesi gibi tarif edebileceğim bir rahatsızlık ayakta durunca sağa sola sallanmaya başlıyorum (gözlerimi kapatırsam artıyor) dengemi kaybedip düşecek gibi oluyorum fakat hiç düşmedim hiç bir yerimdede ağrı yok kan sayımım normal çıktı kbb doktoruna gittim fakat ogün kendimi iyi hissediyordum birşey bulamadı
araştırdığım kadarıyla iç kulaktan olabileceğini düşündüm fakat kbb kesinlikle kulak değildir dedi sizce sorunum ne olabilir ilginiz için teşekkürler
ProfDr Ayhan BÖLÜK

15121247

merhaba;
öncellik ile geçmiş olsun
Dengesizlik, baş dönmesi tanımlıyorsunuz KBB tarafından değerlendirilmişsiniz
Baş dönmesi çok çeşitili hastalıklardan ( KBB hastalıkları, beyine ait nedenler, dahili hastalıklar) veya psikolojik nedenle ileolabilmektedir
Tavsiyemiz öncellik ile bir nöroloji uzmanınca değerlendirilmeniz olacaktır
dr ayhan bölük

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com