Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubaş eklem ağrısı

Soru:"Baş Eklem Ağrısı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Baş Eklem Ağrısı"

sayınbüyükbese uzun bir zamandır başımda şakkalarımda sıkışma hissi oluyor alınımdada aynı şekilde çok kasılıyor ve çenemdede bu şikayetim var tam olrak ne olduğunu neyim olduğunu bende bilemiyorum internetten araştırmalarıma göre baş eklem rahatsızlığı deniyor doktora önemli bir şey çıkar korkusuyla gitmekten çekindim bu rahatsızlığımın tanısı nedir ve tedavisi nasıl olur önemli birşeymidir birde şunu belirtmek isterim çene yapıda bozukluk var bundan kaynaklı bir sorun olablirmi teşekkürler
DoçDr M Akif BUYUKBESE

0709 14:45:41

Gerilim tipi ve kume bas agrilari, stres basagrisi olabilir bu Psikolojik tahliliniz de onem tasir Cene eklemindeki yapisal kusurlar da bas agrisi nedeni olabilir tabii Bazen de bas agrisi migren veya ara bir formdur ancak ozel ilaclari ile hastanin agrisi diner Her zaman migrende yarim bas agrisi gormuyoruzKimi sistemik hastaliklarin bas agrisi yapabildigini biliyoruz Bir kismi enfeksiyon hastaliklaridir bunlarin (tifo ve tuberkuloz yani verem gibi) Bazen ilaclar ve gizli tansiyon yuklselmeleri bas agrisi nedenidir Sinuzit, gorme kusuru oteki nedenlerdirYumusak doku romatizmalari, agri nedeni olabiliyorGenelde detayli muayeneniz yapilacak, laboratuvar testleri ile gizli kronik hastalik varligi arastirilacaktir Ic hastaliklari noroloji ve psikiyatri ucgeninde tani alacaginizi dusunuyorumMuhtemenlen beyin filmi tomografi de cekilebilecektir Cekinme melisiniz Zira nedene yonelik tedavi sizi evhamlardan kurtaracak belki agrinizin gecme hizini da arttiracaktirGecmis olsun diliyorum

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com