Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruakut hepatit b de seyir nasıl olur

Soru:"Akut Hepatit B De Seyir Nasıl Olur?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Akut Hepatit B De Seyir Nasıl Olur?"

merhabalar bundan bir ay önce teadfen hepatit b olduğumu öğrendimve ALT 721bilurubinler hafif yüksek ALP,GGT normal cıktı doktor hastaneye yatırdı 4 gece kaldım cıktığımda ALT 440 dı falan 1 hafta sonra ALT tekrar 700lere cıktı yani ilk öğrendiğimden itibaren 2 haftada bu dalgalanma oldu şuan ssk hastanesnden detaylı eliza sonuçlarını bekliyorum,fizksel olarak bir sıkıntım yok araştırmalrıma göre akut hepatitde genelde bu kadar yüksek sonuçlar cıkrığını öğrendim,sizce ben kronik hastamıyım yoksa akut enfeksiyon gecirmektemiyim,cok korkuyorum bana bilgi verirsenz sevinirim psikolojm alt üst oldu 22 yaşndayım cinsiyetm erkek,teşekkür ederim

DoçDr Yusuf AKCAN

30 09:33:48

durumunuz akut hepatit b ye benziyoranti HBc Ig M genelde + olur buna bakıldı mı idierişkin yaşta akut hepatit b ler %95 vücud virüsü yener ve kişi aşılanmış gibi olur sağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com