Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukolesterolu nasil dusurebilirim

Soru:"Kolesterolu Nasil Dusurebilirim?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kolesterolu Nasil Dusurebilirim?"

yazdıgınız cevap için çok çok teşekkür ederim ilaçımın adı tarden 2 ay ara vermiştim tekkrar ölçtürdüğümde yüksek çıkınca doktorum tekrar başlatacak yazdıklarınızdan sadece yürüyüş yapmıyorum sigara kullanmıyorum ***** yok yediklerime çok dikkat ediyorum dediginiz teslerin hepsini yaptırdım normal annende 3 kardeşimdede var doktorum ırsi olabileceğini söyliyor şimdi yürüyüşede başlıyacagım bakalım faydası olacakmı yazın çok düzenli yürüyüş yaptım ama çok az düştü kekik suyunun faydalı olabileceğini duydum sizce doğrumu elma sirkesi keten tohumu cevizi suya koyup suyunu içmek bunların faydası olabilirmi teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
DoçDr M Akif BUYUKBESE

03 20:46:55

Cevizden yarar gorebilirsiniz Ancak ilaclar bu un icin daha basarililar Yemeklerinizdeki her turlu yagi da azaltmayi denemelisiniz Kolesterol ilacini gece yatarken alin Sut ve yogurt la ilac arasinda en az 3 saat mesafe olsun 80 mg a kadar cikilabiliyor kolesterol dusurucu ilaciniz Buna ancak hekiminiz karar verecektirSaglikli gunler

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com