![]() |
Hacker Şarkıları (Orijinal) |
![]() |
![]() |
#1 |
x_KuMSaL_x
|
![]() Hacker Şarkıları (Orijinal)*bir hackeri çok sevdim o beni hiç sevmiyor şifremi ona verdim artık qeri vermiyor klavyem mousem bağlanmış çaresizim adminim bu msni sen verdin benden almak istiyor (bir kuLunu çok sevdim) *kaderimde bu da mı vardı msnimi başkalarıyla göreceksem eğer bozulsun mönitör görmeyeyim bir daha yaaar msnim nerde ya şifreyi ver ya da log out olma bilirsin msnsiz yaşayamamki (ölürüm hasretinlee) *Çaldırmam sana şifremi Seni engeller giderim Beddua etmem üzülme Bende seni hacklerim Kolaymı sandınşifremi Ben bile zor hatırlarım ![]() Gizli soruylaaa ugraşma Cünkü Onuda salladım (Kafama sıkar giderim) * aklım hayır desede hack dedi gönül yine msn peşinden koşup gider misin o senin güvenlik duvarını görmezden gelir msni titrettikçe gülüp geçer misin *hack e yürek gerek anlasana her defa formatlıyorum ama gitmeliyim virüsü silip acını dindiremem ama bak bana ben hackerin ta kendisiyim *Bir şifre bulacaksıın onun gibi birisi çalamayacak Gizli soruyu sallayacaksın Kimseler bilemeyecek ![]() ![]() ( Manga)
![]() |
|