Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruboyun agrisi ve duzlesme

Soru:"Boyun Agrisi Ve Duzlesme"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Boyun Agrisi Ve Duzlesme"

merhaba benim yaklasik 3 aydan beri boynumda bir agri vardi kollarimda uyusmaya yol aciyordu MR cektirdim duzlesme baslangici oldugu soylendi ama bir tedavi uygulamadim sadece kas gevsetici ilac ve merhem kullandim suan kollarimda uyusma yok ama boynum fazla oturdugum zamanlar sanki uyusuyormus gibi ya da yuk biniyormus gibi oluyor ikincisi ise bu boyun duzlesmesinin beyne basima bir etkisi olur mu yani benim basimin sag tarafinda boynum agridigi kasildigi zamanlar hafif bir sizi gibi birsey hissediyorum duzlesmeden kaynaklandigini dusunuyorum bilgilerinizi bekliyorum tesekkurler
UzmDr Aybars AKKOR

2009 07:06:47

Nöral terapi görebilirsiniz Size yakın nöral terapi merkezini öğrenmek için 0-212-2191912yi arayabilirsiniz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com