Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhastalık hak bilgi

Soru:"Hastalık Hak Bilgi."

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hastalık Hak Bilgi."

slm hocam iyi akşamlar ben gebzeden yaşar patır
8 mart de komple cekap yaptırdım koll 220 çıktıiyi huylu koll30 çok alt as de sınırlardan 10 puan yüksek çıkmıştı
hpt b aşısı olmuşun dedi bana bu testleri yaptırdığım yeraşılanmışın dedi 720 çıktı
diyet listesi verdi bana uyguladım 2 ay sonra tekrar yaptım tüm testleri
tamamı düşmüşş her şey normala girmiş dedii
dr bana şimdi benim elim içi ateşleniyor kızarıyorayaklarım yanıyor bazen benim ne yhapmam lazım hocam bir mail bekl,yorum yardımcı olabilirmisiniz yaşım 40sırtımda ağrılar varişimde masa başı devamlı 8*9 saat çeliıyorum

DoçDr M Akif BUYUKBESE

03 05:22:22

Karaciger enzimleri cogu kez gei yukselir testlerin normal cikmasina sevindim ulkemiz dunya ortalamasinin uzerinde diyabetli barindiriyor Dusuk HDL Turk insaninda dunya ortalamasinin altinda ve diyabet yani seker icin risk anlamini tasiyor Bazen diyabet el ve ayak yanmasi ile ortaya cikar Buna noropati diyoruz Noroloji EMG testi uygulayabilir Tiroid hormon testi ile (TSH), seker yukleme testi ve B12 vitamin duzeyi incelemelerini yaptirmanizi, tum bunlar normal ise norolojiye basvurmanizi oneririmIyi gunler

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com