Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruanti tpo

Soru:"Anti Tpo"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Anti Tpo"

Merhaba Şerife hanım ben 28 yaşında kilolu bir bayanımKilo vermek için bir merkeze başladım orda yapılan tetkikler sonucu şöyle çıktı
anti troglobulin 107
aspartat aminotransaminaz 21
alanin aminotransaminaz 35
anti tpo 1000
free t4 (s) 064
tsh(3generation) 463
kortizol 94
açlık insülin 693
glukoz(açlık) 107
tokluk kan şekeri 110
kolestrol 208
hdl kolestrol 49
ldl kolestrol :129
endokrinoloji doktoruyla görüşemediğim için sizden yardım istiyorum anti tpo çok yüksek çıktığı söylendi ben kilo verdikten sonra bebek yapmayı düşünüyordum anti tpo tedavi edilebilir bir durummu ve gebe kalmaya engel bir durummudur kalsam bile beeğe bir zararı olurmu cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler

UzmDr Şerife Nur BOYSAN

1411:11:41

Diyete başlamadan önce doktor muayenesinden geçmeniz gerekirAnti TPO yüksek olması hashimoto tiroiditi olduğunuzu gösterirTSH da yüksek: subklinik hipotiroidiniz var Tedavi olmanız gerekirEndokrinoloji polk de takibiniz olmalı

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com