![]() |
Kandil Dağına Girmeyen Kalmadı! |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Kandil Dağına Girmeyen Kalmadı!Kandil Dağı'na çıkmayan yabancı gazete kalmadı ![]() ![]() ![]() The Independent gazetesi muhabiri PKK liderlerinin şaşırtıcı bir biçimde kolayca bulunabildiğine dikkat çeken Cockburn, izlenimlerini aktarırken “Bağdat’taki Sayın Maliki veya Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’nin tehditlerinin etki yaptığı yönünde herhangi bir işaret yoktu" diye yazdı ![]() PKK'LILARI KUZEY IRAK'TAN BİR TEK YEREL YÖNETİM ÇIKARTABİLİR 3 bin kadar PKK'lıyı Kuzey Irak'tan çıkartabilecek tek gücün Kürt bölgesel yönetimi olduğunu ancak bunun yapılacağına ilişkin bir işaretin bulunmadığını ifade eden Cockburn, şunları yazdı: "Bunun bir nedeni de paradoksal olarak Türk hükümetinin, kendisine yardım edebilecek tek Iraklı kurum olan Kürt bölgesel yönetimi ile konuşmamasıdır ![]() ![]() TERÖRİSTLERLE KONUŞTU Cockburn'ün konuştuğu İntikam adlı bir militan, Her 5 savaşçımızdan 3'ü Türkiye sınırları içinde Eğer Türk ordusu topraklarında onları bulamıyorlarsa, Irak'ta bizi bulmaları çok zor" dedi ![]() ![]() Mizgin Ahmed adındaki bir kadın terörist ise, "Biz kendimizi savunuyoruz ![]() ![]() ![]() "Bu bölgeyi Büyük iskender bile zapt edemedi, Türkler mi zapt edecek?" Şu lafa bakın nasılda güldürüyor adamı :)) ~~ Biz 700 yıl bütün dünyaya hükmeden bir milletin evlatlarıyız soyu sopu belli olmayan bir ırka boyun mu eğmemizi bekliyorlar çok şaşıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|