Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorumide bulantısı ve halsizlik

Soru:"Mide Bulantısı Ve Halsizlik"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Mide Bulantısı Ve Halsizlik"

merhaba sayın hocam öncelikle ben 3 sene önce endoskopi oldum gastrit ve oniki parmak bağırsağında iltihap teşhisi konuldu helipak ilacını kullandım uzun süre üç ay boyunca hiç bir problemim yoktu ama sonra gene aynı şikayetlerim oluştu ben başka bir doktora gene endoskopi yaptırdım gastrit teşhisi konuldu bu seferde trio ilacını kullandım şimdilerde mide yanması olmuyor ama bu sefer sorunum çok büyük herhangi efor gerektirecek bir işi yaptığımda midem bulanıyor ve birden ter boşalıyor bende eğer durup derin derin nefes almazsam istifar ediyorum maçlarda çok çabuk yoruluyorum ve midem sıkıştırıyor eğer kusarsam rahatlıyorum ama kusamazsam halsizleşiyorum ve tansiyonum düşüyorbunun oniki parmak bağırsağında ki iltihapla bir alakası var mı?? yada ne önerirsiniz??

DoçDr Yusuf AKCAN

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com