|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlıyamdığım, için, inceledim, lütfen, mesletaşım, sayın, yanıtlayınız, yazıyorum |
![]() |
Sayın Mesletaşım İnceledim Fakat Anlıyamdığım İçin Yazıyorum Lütfen Yanıtlayınız Lü... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sayın Mesletaşım İnceledim Fakat Anlıyamdığım İçin Yazıyorum Lütfen Yanıtlayınız Lü...sayın mesletaşım inceledim fakat anlıyamdığım için yazıyorum lütfen yanıtlayınız lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 Sağlık Bakanlığı İlaç ve eczacılık genel müdürlüğü tarafından yayımlanmış 2007/63 nolu genelgeye istinaden; a) Güncel tedavi kılavuzlarına girmiş ve standart tedaviler haline gelmiş, Bakanlığımızdan herhangi bir izin alınması gerekmeyen ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından geri ödemesinin yapılabileceği uygulamalar: 10 Behçet Hastalığı göz tutulumu (üveit, iridosiklit, retinit, retinal vaskulit, koroidit) ve behçete bağlı olmayan diğer endojen üveitlerin tedavisi; İmmünspressifler ve immünmodilatörler: Azathioprin, siklofosfamid, siklosporin, klorambusil, methotrexat Mikofenolat mofetil, mikofenolat sodium İnterferonlar a) Sosyal Güvenlik Kuruluşları tarafından geri ödemesi yapılmayan uygulamalar: Bu madde kapsamında kullanılan ilaçlar ile ilgili olarak Bakanlığımızdan herhangi bir izin alınmasına gerek yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: istanbul ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|