Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlıyamdığım, için, inceledim, lütfen, mesletaşım, sayın, yanıtlayınız, yazıyorum

Sayın Mesletaşım İnceledim Fakat Anlıyamdığım İçin Yazıyorum Lütfen Yanıtlayınız Lü...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sayın Mesletaşım İnceledim Fakat Anlıyamdığım İçin Yazıyorum Lütfen Yanıtlayınız Lü...

sayın mesletaşım inceledim fakat anlıyamdığım için yazıyorum lütfen yanıtlayınız lütfen20/08/2008 tarihli cearahpaşa tıp fak çıkarılan behçet hastalığı(M352)+ÜVEİT(H209)sağlık raporunda ilaç İMURAN(AZATHİOPRİNE 50mg 3*1 tedavi şemalı) 2yıl olarak içhasatalıklra+raomatoloji barnşo olna dr tarafından (tek dr olarak) çıkarılmıştır soru-1:endikasynunda behçet ve üveit geçmiyor endikasyon izni gereklimi soru-2:tek dr çıkartabilirmi soru-3:cerahpaşadan gelen raporlarad hasatnın sağlık güvencesi olrak SB yazıyor hastanın sağlık güvencesi ssk sorun olurmu saygılar

15

Sağlık Bakanlığı İlaç ve eczacılık genel müdürlüğü tarafından yayımlanmış 2007/63 nolu genelgeye istinaden;
a) Güncel tedavi kılavuzlarına girmiş ve standart tedaviler haline gelmiş, Bakanlığımızdan herhangi bir izin alınması gerekmeyen ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından geri ödemesinin yapılabileceği uygulamalar:

10

Behçet Hastalığı göz tutulumu (üveit, iridosiklit, retinit, retinal vaskulit, koroidit) ve behçete bağlı olmayan diğer endojen üveitlerin tedavisi;

İmmünspressifler ve immünmodilatörler:
Azathioprin, siklofosfamid, siklosporin, klorambusil, methotrexat

Mikofenolat mofetil, mikofenolat sodium

İnterferonlar
a) Sosyal Güvenlik Kuruluşları tarafından geri ödemesi yapılmayan uygulamalar:

Bu madde kapsamında kullanılan ilaçlar ile ilgili olarak Bakanlığımızdan herhangi bir izin alınmasına gerek yoktur Ancak tedavi sonuçları hakkında geri bildirimler, tedaviyi düzenleyen hekimi tarafından Bakanlığımıza yapılmak zorundadır İlgili tedaviyi uyguladığı halde Bakanlığımıza geri bildirimde bulunmayan hekimler hakkında yasal işlem yapılacaktır Geri bildirimlerde, ilgili hekim tarafından aşağıdaki evraklar eksiksiz olarak doldurulacak ve en geç 10 gün içinde Bakanlığımıza gönderilecektir

Kaynak: istanbulsgkgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com