Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1800, acillll, den, dün, düzelt, edin, kaydet, lütfen, saat, uğraştı, yapmaya, yardim

Acillll Lütfen Yardim Edin!!!!!!!! Dün Saat 18:00 Den Sonra Düzelt Kaydet Yapmaya Uğraştı...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acillll Lütfen Yardim Edin!!!!!!!! Dün Saat 18:00 Den Sonra Düzelt Kaydet Yapmaya Uğraştı...

ACİLLLL LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!! Dün saat 18:00 den sonra düzelt kaydet yapmaya uğraştım daha ilk reçetemde büyük bir sorunla karşılaştım Tahsis no: 2101275308, seri no:283211 olan reçete ve ilaç alım tarihi 03/07/2008 ssk emekli raporlu reçetemde 3 kutu karvezide 300 ve 3 kutu norvasc 5 yazılıydı düzelt kaydet yapınca 1 er kutuya indi kutu adedini düzeltmeye çalıştım ama inaktifti çok uğraştım hiç bir işe yaramadı tekrar denediğimde reçete iade kısmında şahıs kaydı bulunamadı ' uyarısı çıktı reçete kontrol silme kısmından çağırdığımda ise sicilin şahıs kaydı bulunamadı ibaresi çıktı bugünde bağlantı kurulamıyor dökümden kontrol ettiğimde reçete hala A grubunda görünüyor ama ilaç adedi 6 olması gerekirken 2 görünüyor ve raporlu olduğu halde katkı payı çıkmış görünüyor bu konuda ne yapabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler

5

Konu Ankara'ya iletildi Sistemde düzenleme yapılacaktır

Kaynak: istanbulsgkgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com