Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruomurilik hasarı

Soru:"Omurilik Hasarı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Omurilik Hasarı"

mrbben 23 yaşında bir bayanım3 yıl önce geçirdiğim trafik kazası sonucu omurilik felçlisiyimtrafik kazası sonrası trabzon tıp fakültesinde ameliyat oldum ve platin takıldıteşhis olarak t7 burst fraktürü koyuldut7 parapleji asıaAbelden aşağısı felç his ve hareket hiç yokameliyat sonrası 15 ay içinde ankara gata fizik tedavi ve rehebilitasyon bakım merkezine gittimorada 3 ay fizik tedavi gördümsonrasında evde tedaviye devam ettimama his ve hareket anlamında hiç bir gelişme olmadışuanda evde fizik tedaviye devam ediyorumuzun yürüme cihazı ve walkerla kalçadan güç alarak yürümeye çalışıyorumama bir faydası yokbir tv programında sizi izledim ve bilgi almak istiyorumbenim gibi omurilik hasarı sonucu felç olan kişilere bir tedavi uyguluyomusunuz?omurilik felçlilerin bu anlamda bir umudu olabilirmi?cvp yazarsanız sevinirimşimdiden teşekkürler
DoçDr Cahide Topsakal

07 17:20:04

Size cevap yazmistim, sizi gormem gerekdoc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com