Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsiyetler, karıştı, manisa, sskda

Manisa Ssk'da Cinsiyetler Karıştı

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Manisa Ssk'da Cinsiyetler Karıştı

*SSK Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi tarafından Eczane ve hastanelerin provizyon bölümündeki cinsiyet yanlışlığı Manisa daki SSK lılar da hayretle ve şaşkınlıkla karşılandı

SSK Manisa İl Müdürü Mehmet Solmaz ise Sağlık karneleri bölümündeki bu yanlışlık bizim il müdürlüğümüz tarafından değil,Genel Müdürlüğümüzün bilgi işlem Merkezi tarafından yapılmışDüzeltmeye çalışıyoruz& dedi

SSK il Müdürlüğü nden sağlık karnesi almak isteyen veya sağlık karnesini yenilemek isteyen ve merkez ile ilçelerden hastaneye muayene olmaya gelen vatandaşların bir çoğununu isminde cinsiyet değişikliği ortaya çıkınca Manisa SSK İl Müdürlüğü Karne Servisinde sıkıntı yaşandı Sağlık karnelerinde özellikle cinsiyet kısmında yapılan yanlışlıklar yüzünden SSK lı vatandaşlar tedavi görmek istedikleri hastanelerde yapılan yanlışlıklar sebebiyle tedavi istekleri geri çevriliyor Tedavi için gittiği Salihli devlet hastanesinde cinsiyet bölümü boş bırakılan Dilek Kaya adlı bayan hastane yetkilileri tarafından SSK numarasına bakıldığında erkek isminin çıktığını bu yüzden yetkililer tarafından bu karne size ait değildir diye tedavi edilemeyeceğinin söylenmesi üzerine yanlışlığın düzeltilmesi için SSK il müdürlüğüne geldiğini belirterek Salihli devlet hastanesinde SSK numarasını kontrol eden yetkililer numaramın karşısında bir erkek isminin yazılı olduğunu söylediler Hatanın düzeltilmesi için Salihli den geldim 5 saattir kuyrukta bekliyorum Zaten karnemi alırken de uzun bir süre kuyrukta beklemiştim Yapılan bu yanlışlığa rağmen daha önceleri aynı hastanede tedavi olabiliyordum Ama son gidişimde beni tedavi edemeyeceklerini kayıtlarda SSK numaramın karşılığında bir erkek isminin çıktığını söylediler tekrar tedavi olabilmek için cinsiyetimi değiştirmeye geldim dedi

RAMAZAN DIM , BENİ REMZİYE YAPTILAR&

Ramazan Aktaş isimli vatandaş ise karnede isminin doğru yazılmasına rağmen SSK kayıtlarında Remziye Aktaş olarak geçtiğini belirterek

Tedavi olmak için gittiğim hastanede kayıtlarda isminin Remziye olarak çıktı Daha önce defalarca hastaneye gittim tedavi oldum ilaç almıştım Bu gün yine hastaneye gittim Cinsiyetim bayan olarak çıktığı için beni tedavi edemeyeceklerini yanlışlığı düzeltmem için il müdürlüğüne gitmem gerektiğini söylediler Ben 42 yaşındayım 42 yaşına kadar erkektim şimdi bayan mı oldum& Şeklinde konuştu
Manisa merkez ve ilçelerinde gelen yaklaşık 500 kişi hatanın düzeltilmesi için saatlerce kuyrukta beklerken 2 bilgisayarla hizmet veren karne servisinin daha hızlı bir şekilde hizmet verebilmesi için yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini söylediler

YANLIŞLIK SSK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRESİNİN&

SSK Manisa İl Müdürü Mehmet Solmaz ise Sağlık karneleri bölümündeki bu yanlışlık bizim il müdürlüğümüz tarafından değil,Genel Müdürlüğümüzün bilgi işlem Merkezi tarafından yapılmışBilgi İşlem Merkezi daha önce Sıhiye idi şimdi ise yeni yeri Mamak olarak değiştirildiBu süre içinde de yüklenen bilgiler elektronik ortamda yer değiştirmişBiz Manisa SSK İl Müdürlüğü olarak bu yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz& dedi

Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com