![]() |
Düşerken Düşündüm... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Düşerken Düşündüm...Bugün bir şiir bile uğramadı yanıma(hiç bir duygu yoktu yamacımda) Tam da senin bende bittiğini gösterirken zaman ![]() Üstat beni müsait bir şiirde indir!! İndirde yüzüme düşen inmeler insin yere ![]() ![]() Bana sevdaların acısından daha çok şey öğreteceksin sanmıştım Ben meğersem senin acı hayalinle yanılmışım ![]() Sende her gidenin öğrettiğini yineledin Bitmişliğime bir düğüm daha attığına sevindin ![]() ![]() Oysakı mavi umutlar beslemiştim sana Deniz kabuklarından yaptığım likit mum yeni donmuştu tam da Tam da senin bende bittiğini gösterirken zaman Vermeye vakit tükenmiş ![]() ![]() ![]() Acil servisiydim tüm yaralı aşkların ve "kurtardığın için teşekkür ederiz" bile denmeden çekip gidilendim Ekim 21/yağmur/hüzün/felaket Sanki herkes bana bakıyordu işte bu hayallere aldanan diye Parmakla gösteriliyordum kimsesiz bir toplum içinde ![]() Tam bir yıl önceydi diyecektim ve bir yıl sonra ve hiç etmediğin vedan hiç koymayacaktı bana ![]() ![]() ![]() Son sözümdü sana, "Aşk desem çık, Ayrılık dersem çıkma" Çıkmadın Aşk bitti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|