Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruüç ayda 15 kilo vermek normalmi

Soru:"Üç Ayda 15 Kilo Vermek Normalmi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Üç Ayda 15 Kilo Vermek Normalmi"

merhaba Asude hanım,

ben ebru mustafaoğlu,

1 sene önce 15 kilo verdim, hızlı bir kilo kaybıydı benim için çünkü 3 ayda vermiştim kilo kaybının neden olduğunu anlamak için doktora gittim bir çok test yaptırdım fakat hiç birşey çıkmadı şimdi verdiğim kiloları geri alıyorum ,bunu önlemek için rejim yapıyorum , spor yapıyorum fakat tek başına yeterli olmuyor, reductil isimli ilacı kullanmak istiyorum , siz bu ilacı önerirmisiniz yan etkileri varmıdır bu ilacın konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim iyi akşamlar
Dr Asude Elci KARNAP

0405 22:48:48

15 kilo hiçbir sebep olmadan verilecek bir kilo değildirŞimdi de bunu korumaya çalışmakta tek başınıza yapabileceğiniz birşey değildir mutlaka bir uzmanla temasa geçin asla kendi başınıza ilaç kullanmayın

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com