Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusedimentasyon yüksekliği

Soru:"Sedimentasyon Yüksekliği"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sedimentasyon Yüksekliği"

merhabalar,

23 yaşında ve evli bir bayanımyaklaşık 3 aydır sürekli tansiyonum düşüyorkalp ekosu çektirdim bişey çıkmadışimdi emar çektirdim ama sonucu daha belli değil ve yaptırdığım kan tahlillerinde sedimentasyon ilk seferinde 140 ikincide 44 ve üçüncüde 57 çıktı bunun nedeni ne olabilir ve birde bende miranova isimli doğum kontrol hapını kullanıyorum bunun bir sakıncası olur mu Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyimSürekli tansiyonum düşmektedir
Dr Editor Saglikdanis

30 23:21:47

Sayın üye site içinde bu konuda yeterli soru ve cevaplar bunları öncelikle incelemek için tıklayınız

Ayrıca sedimantasyon hakkında hazır soru cevapları okumak içinde buraya tıklayınız

sağlıcakla
Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com