Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorugebelikte ast alt yüksekliği

Soru:"Gebelikte Ast Alt Yüksekliği"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Gebelikte Ast Alt Yüksekliği"

hocam benim eşim yeni hamile doktora gittik kadın doğum uzmanı tahlil istedi yapılan tahlilllerde alt 57 ast 110 tsh hormonuda 546 çıktı tsh levotiron diye bir ilaç verdi dahiliye uzmanı birde ultroson çekindik herşey normal çıktı hocam çok canım sıkılıyo bebeğe ve eime bir şey olur diye korkuyorum bana dahiliyecıler bılmıyorum dıyor devamlı olarak hocam korkuyorum aşırı lutfen yardımcı olursanız sevınırım ayrıca nereye hangi hastahaneye gitmemizi tavsiye edersiniz bu arada yaşı 20 hocam dah 10 günlük hamile

DoçDr Yusuf AKCAN

09 10:02:04

karaciğer enzim yüksekliği sebepleri araştırılmaldırviral hepatiler (A,B,C, herpes gibi)safra kese ve yollarında sorun varmı- üst abd usgotoimmun hepatit- ASMA,Anti LKM1diğer alp ggt gibi testler bakılırçıkan sonuçlara göre takip edilir gebelik kolestazı açısından aile öyküsü alınırenzim takibi yapılmaya devam edilir gebelerde karaciğer enzim yüksekliği ve karaciğer hastalıkları konusunuda okuyunuz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com