![]() |
Soru:"Karacigerde Yaglanma Neden Olur?" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Karacigerde Yaglanma Neden Olur?"merhaba doktor bey benim sorum vardı size ben bi kaç gün önce üşüttüm gece ateşim falan çıktı sabah da doktora gittim akutbronşit teşhisi koydu doktor ama aynı zamanda kan tahlilide yapıldı orda alt ve ast değerlerim yüksek çıktı doktorda hepatitten şüphelendi sonra seralojik tahlil yapıldı orda hbsag negatif anti hbs pozitif çıktı hcv de negatif ti doktor daha önce aşı oldunmu dedi 7-8 yıl önce olmuşum 3 doz korucu aşı o zaman aşın bağışıklı sağlamış dedi ama benim kafama takılan ultrasonda karaciğerde yağlanma çıktı öyle kilolu falanda değilim netlerde araştırdım yağlanma hepatite bağlı ortaya çıkarmış benim kafam karıştı nasıl oluyor ben hepatitmiyim değilsemde bu karaciğer yağlanması ney oluyor lütfen en kısa zamanda cevaplarsanız memnun olurum saygılar ![]() ![]() ![]() Doç ![]() ![]() ![]() 11 ![]() Karacigerde yaglanma, *****, ilav yan etkisi, sismanlik, diyabet yani seker hastaligindan olur, bazen de bilinmez nedenler diye tabir edil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|