![]() |
PKK yı Protesto Ediyom |
![]() |
![]() |
#1 |
efobedo
|
![]() PKK yı Protesto Ediyom********ler bizim toplam kaç tane şehidimizi toprağa verdik isteyenlere kendi yazdığım bir şeyi soleyebilirim gerçekten duygulanırsınızz ![]() ![]() ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
önder uçar
|
![]() şehitler ölmez vatan bölünmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : PKK yı Protesto Ediyom |
![]() |
![]() |
#5 |
gulhan
|
![]() Cevap : PKK yı Protesto Ediyombugun kayseride şehitler adına yürüyüş war ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
önder uçar
|
![]() Cevap : PKK yı Protesto Ediyom:sm_cry:sekiz kayıp askerimizin kafaları kesilip mağraya atmışlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ogzhn
|
![]() Cevap : PKK yı Protesto Ediyomcok doru sehitler ölmez vatan bölünmez kahrolsun pkk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : PKK yı Protesto EdiyomBunların kökünü kazımak lazım bende katılıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : PKK yı Protesto EdiyomPKK'nın anası Ermenistan babası Amerika'dır,amaç ise İsrail'e vaad edilmiş topraklarını kazandırmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
me_mo5525
|
![]() Cevap : PKK yı Protesto EdiyomKENDİ YARATTIĞIMIZ YA DA BİZİM ÜRÜNÜMÜZ OLARAK GÖSTERİLEN PKK BENDE SANA LANET OKUYORUM AMA SADECE BU KADARINI YAPABİLİYORUM ÜNİ DE HER GÜN BELKİ AYNI ORTAMI PAYLAŞIYORUZ İŞTE İNSANA KOYAN DA BU ZATEN
|