Annelik Deneyimlerim |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Annelik DeneyimlerimAnnelik Deneyimlerim Annelik Deneyimlerim Yazar: Ayşe Özgün Yayınevi: PMR Ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak, yıllar boyu, ülkemizin değişik kesimlerinde yaşayan, farklı kültürlerden, ekonomik ve toplumsal yapılardan gelen aile bireylerinin sorunlarını dinledim Sorunların temelinde hep, aile bireylerinin birbirlerini anlamayıp, dinlemediklerini, başka bir değişle sağlıklı iletişim kuramadıklarını gördüm Yıllar boyu, Ayşe Özgün'ü, eşini ve çocuklarını, gerçekleştirdiği programlar içinde ve dışında izledim Aile, eş, çocuk ve genç konularında verdiği iletileri, yaptığı önerileri duydum, gördüm Bu kitapta Ayşe Özgün'ün bir eş, bir anne ve çalışan bir kadın olarak, ailesine çocuklarına, insanlarına ve topluma aktardığı iletilerin basit, yalın anlatımını bulacaksınız Özellikle mutlu bir aile, başarılı, özgüvenli, multu çocuklar yetiştirmek istiyorsanız, bu kitabı okumanızı öneriyorum Ayşe Özgün'ü, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaştığı için kutluyor ve teşekkür ediyorum ProfDrÖzcan Köknel Bu kitabı, sadece bebek yapmayı planlayan anne babaların değil, tüm anneanne, babaanne ve dedelerin de okumalarını öneriyorum Aile içinde huzur, her ferdin birbirini iyi ve doğru anlamasıyla, bu bilgi ile iletişim kurup, hareket etmesiyle gerçekleşebilir Ben, çalışan bir anne olarak, doğdukları andan itibaren, üç kardeşin ne kavga ettiklerini, ne birbirlerini kıskandıklarını, ne terbiyesizce ve saygısızca konuştuklarını, ne de yemek, uyku, can sıkıntısı sorunu çekmelerini yaşamadım, görmedim Bu duruma tüm akraba ve dostlarımız hatta komşularımız da şahittir Darısı Başınızaâ?¦ Kaynak: Bebek |
|