![]() |
Emzirmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() EmzirmekEmzirmek Emzirmek Yazar: Heather Welford Yayınevi: Arkadaş Sağlık uzmanları ve emziren anneler, emzirmenin en iyi olduğu konusunda aynı fikirdedirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emzirmenin, size ve bebeğinize sağladığı yararlar ![]() Siz ve bebeğiniz geliştikçe emzirmenin değişmesi üzerine açıklamalar ![]() Emziren anneyi etkileyen başlıca sorunlar ve çözümler ![]() İkizleri ve özel bakımdaki bebekleri emzirmek için öneriler ![]() Emzirmeyi Seçmek Sağlılı Bir Başlangıç Devam Eden Faydalar Anneler İçin Faydaları Kolay Emzirmek Hazırlanmak Denetim Listesi İlk Zamanlar İlk Beslenme Anne Sütü Üretimi İlk Günler Doğru Şekilde Başarmak Bebeğin Besleme Düzeni Özel Bakımdaki Bebekler Denetim Listesi Günlük Emzirme İlk Günden Sonra Beklenen Değişiklikler Kendinize Bakmak Duygularınız Aile Üzerindeki Etkileri Başkalrı Ne Hisseder Bebeğim Neden Ağlıyor? Yolculuk Sütünüzü Sağmak Emzirme Sorunlarını Çözmek Sütünüz Yeterli Değil mi? Bebeğim Emmiyor Ağrılı Meme Uçları Meme Ucu İltihabı Emzirmek En İyisi mi? Mantar Nereden Yardım Alınır? Doğum Sonrası Depresyon Daha Büyük Bir Bebeği Emzirmek Katı Gıdalar Eklemek Sağlıklı Bebek Gıdaları İleri Dönem Emzirme Meme mi Biberon mu? Yürümeye Başlayan Bir Çocuğu Beslemek İşe Geri Dönmek Emzirmeyi Kesmek Özel Durumlar İkizleri Emzirmek Erken Doğan Bebeğiniz Özel Bakımdaki Bebekler Bebeğiniz Hastalanınca İlaç Kullanımı Korunma İşe Yaramıyorsa Yeniden Başlayabilir miyim? Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|