Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahçesi, dış, pembe

Pembe Bir Düş Bahçesi...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pembe Bir Düş Bahçesi...

Pembe bir düş bahçesi
Masal gibi başladı seninle hikayemiz; pembe, tatlı bir düşâ?¦ Bahar dalları arasında uçuşan kelebeklerin kanat çırpışlarıyla â??hoş geldinâ? dedim sana bebeğim Evimiz daha sen dünyaya gelmeden önce pembe bir düş bahçesiydi; odan, beşiğin, neredeyse evin her köşesi seni anlatıyordu Kapı süsünden bebek çikolatana, albümünden altın yastığına, her şey pespembeydi ve sana özel tasarlanmıştı Ve hastane odamızâ?¦ Süslemeler sayesinde adeta doğumun bir şölene dönüştü Şekilli kurabiyelerin, pembe pastan ve gülen surat şeklindeki muffinler in senin tatlılığını müjdeliyordu Her şeyin senin kadar özel olmasını istediğimiz bu tatlı anımızda, Hande Organizasyon ve Mie Patisserie nin emeği çok büyük Evdeki süslemeler o kadar sevimli ki, hiç bozmak istemiyorum Bahar dallarıyla süslü, pembe çiçekli sürahi ve kadehler sayesinde, loğusa şerbetin daha da tatlıydı â??Eve Hoş Geldinâ? yazılı pembe pastanı, senin yerine ben dilek tutarak üfledim Pembe tüylerle bezenmiş, dallarında kalp kutular içinde bebek şekerlemelerinin bulunduğu dilek ağacın ise artık odanı süslüyor Mevlüdünde dağıttığımız bebek patiklerinde ise babaannenin imzası var Kısaca hayalimde canlandırdığım gibi, pamuk şeker tadında bir başlangıçtı bizimkisi Şanslı bebeklerdensin anlayacağın Ben de şanslı bebeğin, şanslı annesi Neden mi? İlk anneler günüm! Hep kutladığım ve hediye almak için günlerce düşündüğüm anneler günüâ?¦ Bu yıl, önceki yıllardan farklıydı Çünkü artık ben de bir anneydim!

Neler mi hissediyordum? Bilmem, öyle tarifsiz duygular içinde değildim Öyle yüreğim kabarmadı, duygularım taşmadı, gözlerim dolmadı Minik ellerinden hediye almak komik bile geldi bana Ne de olsa bu hediyeyi sen değil, baban seçmişti; beni ne kadar sevdiğinizi anlatan hoş bir hatıra

O gün yeni bir statü kazandığımı fark ettim Yaşasın, kutlayacağım özel bir günüm daha oldu Heyecanla bekleyeceğim, sürprizlere açık bir gün daha Mutlu olmak ve hatırlanmak için bir neden daha Belki annemi daha iyi anlayacağım bir gün daha

Kaynak: Bebek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com