Mutluluk Kapımı Çalarken! |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutluluk Kapımı Çalarken!Mutluluk Kapımı Çalarken! Nisan ayının sonlarıydı, hafif ılık bir havada çıkmıştık yola Her şeyin güzel olması geçiyordu gönlümden Tek amacım vardı dinlenmek! Bir tura katılmış Kapadokya ya gidiyordum arkadaşımla Kapadokya yakınlarında rehberimiz bilgi vermeye başladı -â??Arkadaşlar şu an Kızılırmak köprüsünden geçiyoruz herkesin bir dilekte bulunmasını istiyorum, inançlara göre tutulan dilekler o gün bitene kadar kabul olurmuşâ? Ben de hayatımda gerçekten sevebileceğim birinin olmasını dilemiştimâ?¦ Otelimize gelmiştik Hemen odamıza attık kendimizi Sıcak bir duş iyi gelmişti! Elimizde kahvelerimiz televizyon izlerken birden kapımız çalındı Aynı turda birlikte seyahat ettiğimiz biriydi kapıyı çalan; â??Bu akşam Türk gecesi var, siz de katılır mısınız?â? diyordu kapıdaki ses Hoş, samimi ve kibar bir sesti Ben, â??Olabilir mi? Bilmiyorum galiba Geliyoruz, evetâ? dediğimi hatırlıyorum Ve akşam oldu Türk gecesindeyiz ve masalarımız yan yana Sonradan anlıyorum ki tur özel bir şirket tarafından düzenlenmiş Turu organize eden kişi yanımıza geliyor ve â?? Nasıl eğleniyor musunuz?â? diye soruyor Biz de sorun olmadığını söylüyoruz Samimi sıcak nazik biri Gecenin sonlarına yaklaşırken bir şey almak üzere dışarı yönelirken birden yanımda buluyorum kendisini â??Pardon sorun mu var?â?diyor â??Hayırâ? diyorum, â??O halde gideceğiniz yere kadar size eşlik edeyim geç olduâ? diyor Ben de kabul ediyorum Dışarı çıkıyoruz birlikte Bana çevreyi anlatırken birden Kızılırmak köprüsü beliriyor, karşımızda â??Ne dersiniz yakından bakalım mı?â? diyor Birden â??tamamâ? diyorumâ?¦ Kızılırmak köprüsünün tam üzerindeyiz ve saat 2355 ve ben aşık oluyorum Bunları neden mi anlatıyorum? Şu an o adamla evliyim Ve bugün evlilik yıldönümümüz Sizlerle paylaşmak istediğim mutluluğun nerede karşınıza çıkacağını kimse bilemez! Zamansız da olsa kapınızı çalabilir Hepinizin huzurunda eşime bir kez daha teşekkür etmek istiyorum; bana yaşattıkları için, ailemize kattığı mutluluk için, oğluma mükemmel bir baba olduğu için ve her şeyden önemlisi huzurlu bir yuvamız olduğu içinâ?¦ Seni çok seviyorumâ?¦ Gönlümce birlikte yaşlanmayı dilerken sizlere de sonsuz mutluluk diliyorum Tuba Ben, Aşkı bulan, 2 yaşında oğlu olan Kaynak: Bebek |
|