![]() |
Mutluluk Kapımı Çalarken! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluluk Kapımı Çalarken!Mutluluk Kapımı Çalarken! Nisan ayının sonlarıydı, hafif ılık bir havada çıkmıştık yola ![]() ![]() ![]() ![]() -â??Arkadaşlar şu an Kızılırmak köprüsünden geçiyoruz herkesin bir dilekte bulunmasını istiyorum, inançlara göre tutulan dilekler o gün bitene kadar kabul olurmuşâ? ![]() Ben de hayatımda gerçekten sevebileceğim birinin olmasını dilemiştimâ?¦ Otelimize gelmiştik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve akşam oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecenin sonlarına yaklaşırken bir şey almak üzere dışarı yönelirken birden yanımda buluyorum kendisini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızılırmak köprüsünün tam üzerindeyiz ve saat 23 ![]() ![]() Bunları neden mi anlatıyorum? Şu an o adamla evliyim ![]() ![]() Sizlerle paylaşmak istediğim mutluluğun nerede karşınıza çıkacağını kimse bilemez! Zamansız da olsa kapınızı çalabilir ![]() ![]() ![]() Hepinizin huzurunda eşime bir kez daha teşekkür etmek istiyorum; bana yaşattıkları için, ailemize kattığı mutluluk için, oğluma mükemmel bir baba olduğu için ve her şeyden önemlisi huzurlu bir yuvamız olduğu içinâ?¦ Seni çok seviyorumâ?¦ Gönlümce birlikte yaşlanmayı dilerken sizlere de sonsuz mutluluk diliyorum ![]() ![]() ![]() Tuba Ben, Aşkı bulan, 2 yaşında oğlu olan ![]() ![]() ![]() Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|