![]() |
Küçüklere Kitap Önerileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçüklere Kitap ÖnerileriKüçüklere Kitap Önerileri Sizden gelen talepler doğrultusunda belirli aralıklara kitap tavsiyelerinde bulanacağımı daha önce bir başka yazımda belirtmiştim ![]() ![]() Veli nin Kurabiyesi: Yazan ve Resimleyen: Ayla Çınaroğlu Uçanbalık Yayıncılık Okuma yaşı: 3+ Kurabiyesini arkadaşı ve çevresindeki hayvanlarla paylaşan çocuğun öyküsü, küçük çocukların anlayacağı düzeyde bir anlatım ve kısalıkla aktarılmış ![]() ![]() ![]() Küçük Kirpi: Yazan ve Resimleyen: Şule Ege Akkaşlar Tudem Yayınları Okuma Yaşı: 3+ Küçük kirpi ile anne ve babasının mutlu yaşamı, kış aylarının zorlukları ile gölgeleniyor ![]() ![]() ![]() Ninemin Doğum Günü: Yazan: Aysel Gürmen Resimleyen: Mustafa Delioğlu Uçanbalık Yayınları Okuma Yaşı: Okulöncesi Uyaklı sözcüklerle şiirsel bir tat kazanmış anlatımı; yaş grubu düzeyine uygun, kısa, yalın, ilgi çekici öyküsü ve renkli, güzel resimleri ile okul öncesi yaşlardaki çocukların seveceği bir kitap ![]() ![]() Hiç Ayılar Uçar mı? Yazan ve Resimleyen: Betül Sayın Epsilon Yayıncılık Okuma Yaşı: Okulöncesi Kuşlar gibi uçmak isteyen ayı yavrusu Bozo, dedesinden yardım ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun yıllardır çocuk kitapları resimleyen Betül Sayın ın güzel resimleri eşliğinde Bozo nun uçuş serüvenini izleyen küçükler, şekil bilgilerini pekiştirerek kavram gelişimlerine de katkıda bulunacaklar ![]() Kaynak: Çoluk Çocuk Dergisi İDİL SEDA AK Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|