Kahve Tadında Bir Yolculuk... |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahve Tadında Bir Yolculuk...Kahve tadında bir yolculuk Huzur dolu bir sakinliğin içinde yüzüyorum bu aralar, Uzundur arayıp da bulamadığım, lezzetine dolayamadığım bir sakinlik denizindeyim Hayallerim takılıyor oltama Olur mu dediğim kaygılarım saklanmışlar bir köşeye, Neşe ve sevinç var sanki gökyüzünde Kendime dönmek belki de, Kitabım başucumda tıpkı eskisi gibi Bebeklik dönemine veda ettiğimiz şu günlerde Mutluluk içindeyiz eşimle, Oğlumuzun büyüdüğünü seyrediyoruz huzurla Adam oldu diyoruz, Bizim oğlumuz diyoruz, İki kişilik başladığımız yolculuğumuza, Dünyalar tatlısı neşe kaynağımızda eklendi diyoruz övünerek, Hayalleri ekleniyor birbiri ardına Yeni filizlenmiş, kelimelerini cümleye çevirmekte olan küçük afacan koşturuyor evimizde, Parka gitmek istiyor, anne, dedeyi ara diyor, anneanne gelsin diyor! Şaşkınlıkla izliyorum olanları Dünümü düşündüm geçenlerde Eşimle beni düşündüm, Sakin evimizi, uyumayııııııııı, saatlerce amaçsız film izlemeyi, Şimdi, sesli, uykusuz ve filmsiz bir hayatın tam ortasındayımmmmm Zamanla yarışmayı öğrendiğim şu günlerde Geleceğin kıpırtısını hisseder gibiyim Kaygılarımı paketledim bu aralar, güzel bir kurdele kondurdum üstüne Baktıkça gülüyorum yaptıklarıma, Yeni paketimden çıkanlara gelince; Sakin bir anne, telaşsız bir yaşam şimdilik bunları giydim üstüme; Elimde kahvem Gülümsüyorum geleceğe Kaynak: Bebek |
|