![]() |
Kitap Okuyoruz!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kitap Okuyoruz!!!Kitap Okuyoruz!!! Çocuğuna kitap almak isteyen ama bu konuda yardıma ihtiyaç duyan anne ve babalara hitap eden bu bölümde farklı konu, yazar ve yayınevlerinden kitaplar bulabilirsiniz ![]() Belirli aralıklarla kitap önerilerinde bulunacağımı daha önceki yazılarımda da sizlere söylemiştim, bu hafta da yine bazı kitaplar seçtim ve onları siz anne-babalara tanıtmak istiyorum ![]() İşte bu hafta için sizlere seçtiğim kitaplar ![]() ![]() ![]() ALP in SİHİRLİ DÜNYASI: Hazırlayan: Macide Işık Kök yayıncılık Yaş Grubu: 3+ Küçük çocuklara şekil ve renk kavramı kazandıran bir kitap ![]() ![]() ![]() BULUT ANA YAĞMUR KIZ: Yazan: Musatafa Asoğlu Resimleyen: Şule Ege Akkaşlar TUDEM Yayınları Yaş Grubu: 4+ TUDEM Yayınevi nin â??2003 Edebiyat Ödülleriâ? yarışmasında, masal dalında mansiyon almaya değer görülen bu kitap, doğa olayları ile ilgili bilgiler veriyor ![]() ![]() MEVSİMLER DİZİSİ: Yazan ve Resimleyen: Ülkü Ovat, Ümit Öğmel KÖK YAYINCILIK Yaş Grubu: 3+ İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış adlı dört kitaptan oluşan â??Mevsimler Dizisiâ?, çok küçük çocukların gelişim özellikleri düşünülerek hazırlanmış ![]() ![]() KÜÇÜK PENGUEN: Yazan: Aygören Dirim Resimleyen: Nazan Erkmen ESİN YAYINEVİ Yaş Grubu: Okulöncesi Kış mevsimini küçük çocukların düş dünyasına taşıyacak olan, soğuk bir ülkede karlara arasında yaşanan bir penguen masalı ![]() ![]() ![]() ![]() Yararlanılan Kaynak: Çoluk Çocuk Dergisi İDİL SEDA AK Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|