![]() |
Bu Aralar Hem Anneyim Hem Sevgili! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Aralar Hem Anneyim Hem Sevgili!Bu Aralar Hem Anneyim Hem Sevgili! Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler ne mi yapardımmmmm? Yine kocamla evlenir, yine oğluşumu yapardım ![]() Yine geç saatlere kadar muhabbete vururdum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocamla akşamları yaptığımız sohbetleri özlüyorum, atalı günler başladı başlayalı gündemden düşmek bilmeyen ata beyyy! Oyun saati, yemeği, banyosu, unutulmamalı derken zaman dibe vuruyor ![]() Tatlı telaş annelik , kusursuz olması beklenirken her şeyin zamanlar yetmiyor ![]() Geçenlerde eşimle bir kaçamak yaptık! Arkadaşlar tavsiye ederim sizde yapın, Ben çok keyif aldım, tiyatrodaydım hem güldüm, hem eşimleydim, Ata beyde ananesinde kalmanın keyfini yaşadı ![]() Gece saat 01:30 da canım hamburger istediği için, özgür olmanın verdiği cesaretle hamburgerciye gittikkk !!!!!!!! ohhh be dedik yapılabiliyormuş Bu ara zincirlerimizi kırıp mutluluk arıyoruz Başarılı da oluyoruzz Misafir sever oldum , çay demlemek bile keyif verir oldu bana Dağılsın toplarız diyorum, Çocuktur yapar diyorum, Kalemi veriyorum deri koltuklar boyanıyor bende keyifle, aman canım sileriz diyorum Ne rahatmış annelik! Yavaş yavaş yıkılıyor tabularım Sanırım ikinci bebekte istiyorum Laf aramızda babamızda istiyor Perihan ablamızı da ikna ettik mi tamammmm Mutluyum ! hem de çok , Beni anlayan bir eşim, Büyümede sınır tanımayan yaramaz bir oğlum , Severek yaptığım işim , Huzur bulduğum bir evim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu aralar hem anneyim , hem sevgili Sözüm size özaya, behiyeye, bernaya, özleme, emele yarınlar kapıda! Bırakın zaman sizi kovalasınnnn ![]() ![]() ![]() Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|