Arkadaşlar 20 yaşımda olmama rağmen bazı bölgede boşluklar varve ne tuhaftırki göğsüm ve her tarafım orman gibi Ve şuanda minoxil kullanıyorumAcaba bu sakal problemi için cildiye doktorunamı gideyim veya horman testi yaptırıyımmı ?(yoksa bu ilaç test falan bunlar hikayemi) ilaç türü krem falan bana faydalı tavsiyelerde bulunabilirler mi ? giden varsa veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi artık psikolojik sorun oluştu( köse değilim )
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.