Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğum, günü, heyecanı, ilk

İlk Doğum Günü Heyecanı

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Doğum Günü Heyecanı

İlk doğum günü heyecanı
Merhaba,

Yazılarımı takip edenlerin de bileceği gibi daha önce 1 Yaş Doğum Günü Partileri hakkında yazı yazmıştım Ama şimdi bambaşka bir heyecanla 1 yaş partileri hakkında sizlerle sektördeki yenilikleri paylaşmak istiyorumÇünkü çok yakında benim minik oğlum Arda da 1 yaşına basacak

Koskocaman 1 yılı geride bıraktığımıza ve onun artık 1 yaşında inanılmaz yakışıklı bir â??delikanlıâ? olduğuna inanmak zorBizler anne-baba olarak çocuklarımıza çok düşkünüz ve onların her anını paylaşmaya, kaydetmeye ,fotoğraflamaya çalışıyoruzAma herhalde en önemli anılarımızdan biri de bizim için çocuklarımızın 1 Yaş günü Partileri olsa gerek

Ben bu yıl oğlumun partisine nasıl hazırlandığımı sizlerle paylaşmak ve sizlere de bazı fikirler vermek istedim

Öncelikle işe 1 yaş doğum günü partinizi organize edecek bir firma ile anlaşarak başlamanızı tavsiye ediyorumBu firma sizin doğum günü partinizi mekanın belirlenmesinden , pasta seçiminize kadar tüm detaylarda size yardımcı olacaktırBöylelikle siz bu önli günün keyfini çıkarırken profesyonel bir destek almanın rahatlığını da yaşamış olacaksınız

En önemli diğer bir detay da o günü fotoğraflayacak bir fotoğrafçı ayarlamanız olacaktır, çünkü davetlilerle ve minik bebeğinizle ilgilenirken onun fotoğraflarını ve video kadını almak için epeyce uğraşacaksınız Onun yerine bu işi profesyonel anlamda yapan kişilere bırakmak daha doğru olacaktır

Bu sene büyük bir yenilik olarak 1 yaş doğum günü parti setlerini yurt dışından ithal ettik Böylelikle artık 1 Yaş partilerini organize ederken tüm misafirleriniz için davetiyelerinizden, konsepte uygun parti malzemeleriniz, tabaklarınız, bardaklarınız, peçeteleriniz, folyo balonlarınız ve daha pek çok detayı artık bulabilirsiniz
Bu ürünler her bütçeye uygun olarak hazırlanmış olup dilerseniz bunlarla evinizi veya parti yapacağınız mekanı siz kendiniz de süsleyebilir veya profesyonel bir yardım alabilirsiniz

Yine bir başka yenilik 1 yaş temalı uçan balonlarâ?¦Tüm mekanı bu balonlarla ve balon demetleriyle doldurup şipşirin bir hale dönüştürebilirsiniz

Eğer bebeğinizin ilk yaş günü dış mekanda bir parti yapabileceğiniz zamana denk geliyor ise o zaman da seçtiğiniz mekan ağaçlıklı, yeşillikler içinde bir mekansa hem bebeğinizin hem de gelecek olan diğer minik arkadaşlarının oynayabileceği top havuzu veya kaydırak , zıp zıp kiralayabilirsinizBebeğiniz henüz yeni yeni adım atıyor iken bu oyun mekanında oynamaktan keyif alacaktır

Benim oğlumun doğum günü Mart ayına denk geliyor dolayısıyla biz kapalı bir mekan tercih ettikBu mekanı seçerken de özellikle çocuklar için rahatça dolaşabilecekleri bir boş alan olmasına dikkat ettimSiz de mekanı seçerken ve davetli sayınızı belirlerken oldukça dikkatli olunÇok kalabalık bir parti minik bebeğinizin korkmasına , huysuzlanmasına ve yorulmasına sebep olabilirUnutmayın bu onun Doğum Günü ve fotoğraflarda ağlarken görüntülenmesini siz de istemezsinizBir de tabii uykusunu almış keyifli olacağı bir saat de davetlilerinizi mekana davet edin ve partinizin süresini 2 saatten daha uzun tutmayın, çünkü bebeğiniz bu ilk partisinde çok çabuk yorulacaktırBu sebepten dolayı kısa bir süre içerisinde maximum keyif almaya ve bu ilk doğum gününün tadını çıkarmaya bakın

Bebeğinizin pastanın tadına bakmasına mutlaka izinverin

Çocuklarımızın sağlıkla büyümesi dileği ile,

Sevgiyle kalın,

Kaynak: Bebek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com