![]() |
İlk Doğum Günü Heyecanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Doğum Günü Heyecanıİlk doğum günü heyecanı Merhaba, Yazılarımı takip edenlerin de bileceği gibi daha önce 1 Yaş Doğum Günü Partileri hakkında yazı yazmıştım ![]() ![]() ![]() Koskocaman 1 yılı geride bıraktığımıza ve onun artık 1 yaşında inanılmaz yakışıklı bir â??delikanlıâ? olduğuna inanmak zor ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu yıl oğlumun partisine nasıl hazırlandığımı sizlerle paylaşmak ve sizlere de bazı fikirler vermek istedim ![]() Öncelikle işe 1 yaş doğum günü partinizi organize edecek bir firma ile anlaşarak başlamanızı tavsiye ediyorum ![]() ![]() ![]() En önemli diğer bir detay da o günü fotoğraflayacak bir fotoğrafçı ayarlamanız olacaktır, çünkü davetlilerle ve minik bebeğinizle ilgilenirken onun fotoğraflarını ve video kadını almak için epeyce uğraşacaksınız ![]() ![]() Bu sene büyük bir yenilik olarak 1 yaş doğum günü parti setlerini yurt dışından ithal ettik ![]() ![]() Bu ürünler her bütçeye uygun olarak hazırlanmış olup dilerseniz bunlarla evinizi veya parti yapacağınız mekanı siz kendiniz de süsleyebilir veya profesyonel bir yardım alabilirsiniz ![]() Yine bir başka yenilik 1 yaş temalı uçan balonlarâ?¦Tüm mekanı bu balonlarla ve balon demetleriyle doldurup şipşirin bir hale dönüştürebilirsiniz ![]() Eğer bebeğinizin ilk yaş günü dış mekanda bir parti yapabileceğiniz zamana denk geliyor ise o zaman da seçtiğiniz mekan ağaçlıklı, yeşillikler içinde bir mekansa hem bebeğinizin hem de gelecek olan diğer minik arkadaşlarının oynayabileceği top havuzu veya kaydırak , zıp zıp kiralayabilirsiniz ![]() ![]() Benim oğlumun doğum günü Mart ayına denk geliyor dolayısıyla biz kapalı bir mekan tercih ettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bebeğinizin pastanın tadına bakmasına mutlaka izinverin Çocuklarımızın sağlıkla büyümesi dileği ile, Sevgiyle kalın, Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|