sayın Ege,
6 yıllık evliyim 4 senedir tedavi görüyorum Evlendiğimden beri hiç doğum kontrol hapı kullanmama rağmen herhangi bir gebelik oluşmadı Bunun üzerine ilk önce Samsun'da tedavi görmeye başladım Bu tedavim 3 sene sürdü Doktorum sürekli sizde bir sorun yok, çocuk sahibi olabilirsiniz dedi ve bir kere hapla aşılama yaptı Herhengi bir netice alamadık Bunun üzerine doktorumuzu değiştirdik Son 9 aydır, Ankara Başkent Hastanesi'ne gidiyorum Eşimin sperm sayısı strese bağlı olarak sürekli düşmekte ve hareketliliği çok düşük bendede çikolata kisti var Burada 3 defa iğneli aşılama yaptırmama rağmen herhangi bir sonuç alamadım Bu ayda tüp bebek tedavisine başlayacağız Benim sorum bu tedavi sürecinde nelere dikkat etmeliyiz ve bizim şansımız ne oranda olur?
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.