Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gebelikte, guatr

Gebelikte Guatr

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gebelikte Guatr

merhaba dr ,
şuanda 2 aylık hamileyimrutin tahlilerimde TSH değerim 9,4 olarak çıktıdr guart olduğumu ve endokrinoloğa gitmemi söyledişu zamana geçen sürede -benim farkedebileceğim- bebek için herhangi olumsuz bir durum yaşanmadıdüşük riski ozellikle3 yaşında bir oğlum daha var ve ona hamileyken bu testin yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ama öyle bir tahlil sonucu bulamadımdaha önce bu hastalıktan haberdar değildim,bu hamileliğİmde çıktıbenim anlamadığım daha önce bir belirti vermeyen bir hastalık mı acabave ilerleyen gebelik dönemlerinde nelere dikkat etmem gerekir,tedavi dışında tabiiibenim sormak istediğim tedavi olmadığım bu bu 8 haftalık zaman içinde bebek için herhangi kötü bir durum oluşmuş olabilir mi? bir de bu hastalıktan tamamen iyileşme sözkonusu mudur??
cevaplarınız ve emeğiniz için şimdiden teşekkür ederim
saygılarımla

ELİF BALIKÇI

-------------
http://lilypiecom">

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com