merhabalar Sevinç Hanım, öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim Ben 21 Nisanda Küretaj olmuştum, kanamam 6 gün sürdü şimdi ise 2 gündür bir gün araylahafif kanamam oldu sizce normalmidir Şu anda ilişkiye başladık ama korunuyoruz ilk adetimden sonra cocuk düşünüyoruz Bilgilendirirseniz sevinirimyi günler
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.