Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayanim, doğum, evli, hapi, kontrol, kull, yaşinda, yil

24 Yaşinda Evli Bir Bayanim. 1,5 Yil Doğum Kontrol Hapi Kull

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

24 Yaşinda Evli Bir Bayanim. 1,5 Yil Doğum Kontrol Hapi Kull

Soru:
24 yaşında evli bir bayanım 1,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım Bu süre içinde kilom 51-52 arasındaydı evlenmeden önce daha kolay kilo alıp verebilirken evlendikten sonra kilom hap kullandığım sürede hep sabit kaldı 2 ay önce hap kullanmayı bıraktım ne kadar yememe dikkat etsemde 2 ayda 49 kiloya indim Şu an bir çocuk sahibi olamyı istediğim için yeme alışkanlıklarıma çok dikkat ediyorum ancak, kilomun aniden 49 a düşmesi beni biraz düşündürdü Herhangi bir rahatsızlık geçirmedim bir sağlık sorunumda yok, sadece 8 yıl öncesinde teşhisi konulmuş bir guatr rahatsızlığım vardı 3 yıl ilaç kullandım ve bıraktım Bununla ilgili yani kilo problemimin neden kaynaklığınla ilgili ne gibi bir yol izlemeli ne yapmalıyım Cevabınız için şimdiden teşekürler

12042008

Cevap:

uygun kilo yaş,cinsiyet ve boy uzunluğuna göre hesaplanır Ancak şikayetleriniz için bir endokrinoloji uzmanından yardım alabilirsiniz

Bu tavsiyeler, genel bilgilerdir Fakat unutmayınız ki, özel rahatsızlığınız için en iyi tavsiye, şikayetlerinizi dinleyen ve sizi muayene eden doktorunuzun tavsiyesidir

12042008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com