|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bebek, etkileri, kısırlık, tedavisinin, tıp, yan |
![]() |
Kısırlık Ve Tüp Bebek Tedavisinin Yan Etkileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısırlık Ve Tüp Bebek Tedavisinin Yan EtkileriKısırlık ve Tüp Bebek Tedavisinin Yan Etkileri Kısırlık ve tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların istenmeyen bazı yan etkileri olabilir ![]() ![]() ![]() Yumurtlama tedavisinde kullanılan ilaçlar, yumurtalıkların aşırı uyarılmasına yol açabilir ![]() ![]() ![]() Kısırlık tedavisi ve özellikle tüp bebek tedavisi görenlerde, çoğul gebelik oluşması normal çiftlere göre daha fazladır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kas içine uygulanan ilaç enjeksiyonları nadiren enjeksiyon bölgesinde yanma, kızarma, kabarma ve ağrılara neden olabilmektedir ![]() ![]() Yumurtalık kanseri, her kadının hayatı boyunca karşılaşma riskinin %1 ![]() ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar yapılan araştırmalarda, yumurtlama tedavisinde kullanılan ilaçlar ve yumurtalık kanseri arasında bir ilişki bulunamamıştır ![]() ![]() Yumurtlama tedavisi için ilaç kullanımını takiben doğan çocuklarda doğumsal problemler, normal toplumda görüldüğünden daha fazla değildir ![]() Ancak, tüp bebek tedavisinin bebeklerin sağlıklı doğmaları için özel bir tedavi olmadığı, ayrıca anne ve babanın genetik problemlerinin kalıtım yoluyla bebeğe geçeceği bilinmelidir ![]() ![]() Acı ağaç, Dalakotu, Ahlat, Ispanak, Nar Tüp bebeğin yolu büyük kentlerden geçiyor Tüp bebek soruları, sorunları! Tüp bebek patladı! Türkiye, tüp bebek cenneti Tüp bebekteki ''din'' korkusu Kısırlık (İnfertilite) Nedenleri, Kısırlık Tanısında Kullanılan Yöntemler, Tüp Bebek ile İlgili Terimler ve Anlamları, Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Yapılır?, Tüp Bebek ve Kısırlık Tedavisinde Kullanılan İlaçlar, Tüp Bebek Uygulaması, Tüp Bebek Uygulamalarının Başarı Şansı, Sperm Analizinin Önemi ve Bazı Terimler, Polikistik Over (Pco) ve Polikistik Over Sendromu (Pcos), Kısırlık ve Tüp Bebek te Sık Sorulan Sorular, Kısırlık, Tüp Bebek ve Psikoloji, Çocuk İstiyorum, Bebek İstiyorum, Mikroenjeksiyon (ICSI) Nedir?, Tüp Bebek Nedir? |
![]() |
![]() |
|