Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aklım, ermiyo, gerçekten, kadarına

Bu Kadarına Aklım Ermiyo Gerçekten...

Eski 10-18-2007   #1
yosun_26

Bu Kadarına Aklım Ermiyo Gerçekten...

Seray Sever, sunuculuğunu üstlendiği ‘Her Şey Dahil’ adlı programda büyük bir gafa imza attı
Programın konuğu Dilruba Saatçi, ‘Latife ve Fikriye’ adlı oyununda Atatürk’e aşık olan iki kadını canlandırdığını söyledi Araya giren Sever, “Atatürk, hem Kurtuluş Savaşı’nı yapmış hem de iki kadını idare etmiş O bile böyleyse şimdiki Türk erkekleri neler yapmaz'' dedi
Akşam Gazetesi'nden Nurbanu Güney Elbir'in haberine göre, bu söz üzerinde stüdyoda buz gibi bir hava esti Program sonrası gafını toparlamaya çalışan Sever “Latife Hanım’ın Atatürk’ün eşi, Fikriye Hanım’ın ise ona âşık bir kadın olduğunu yeni öğrendim'' dedi

Bu haberi biraz önce okudum ve cidden hala şaşkınlık içerisindeyimBu kadar seviyesiz ve bilgisizce bir lafa hiçbirşey mazeret olarak gösterilemez benceÇıktığı her programda bitirdiği üniversiteyi sürekli tekrarlayan ve aslında ne kadar zeki olduğunu vurgulayan bi insanın bunu yapmasına akıl sır erdiremedim! Daha fazla yorum yapmadan sözü sizlere bırakmak istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-18-2007   #2
tatia27

ya bende şimdi senden ögrendim böle bi haberishowgirl den zaten ancak böle bi laf çıkarönemli bi konu işleniosa önemli insanlar bu programı yönetmeliseray sever gibi düşünmeden konuşan birinden çıkması normal

emegine saglık canımmm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-18-2007   #3
Ergenekon

Cumhuriyetin ilanını 1980 sanan cahil insanlara proğram yaptırılırsa olacağı bu,haber için teşekkürler, hadi ben de adı geçen kişi hakkında " Atatürk'e ve Türk erkeklerine hakaretten " dava açayım, zatenen sevmediğim sanatçı geçinen bir bayandı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-18-2007   #4
puslu

Kişiliği karakteri belli insanlar yadırgamadım şahsen
teşekkürler yosun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-18-2007   #5
m_r_b

bu kadından da bu beklenirdi doğrusu

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com