Teneke Giyecekler |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Teneke GiyeceklerYunanistanlı sanatçı Nikos Floros'un ilginç çalışmaları Atina'da sergileniyor Ünlü lirik soprano Maria Callas'a adanan sergide, göre dönüşümlü malzemelerden yapılan opera kostümleri yer alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
m_r_b
|
açma halkası ne çok işe yarıomuş öle :)
|
#3 |
|
puslu
|
ya düşündüm düşündüm bu giyecekleri giyse insan kıymaya döner mazallah her yeri kesilir gibi geliyor giyip hayatta kalan varmı? |
|
|
|
#5 |
|
Ergenekon
|
Haber içeriği; " operada giyilmek üzere tenekeden korse yapıldı" şeklindeydi, ilk resim korse sanırım, ama diğerleri nasıl giyilir bilmem, hele tenekeden çizme ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
m_r_b
|
korse mi? o korse insanın vücudunu sıkı göstermez çünkü onu giyince ortada vücut kalmaz :))) |
|
|
|
#7 |
|
puslu
|
en sondaki daha beter düşünsene opera sanatçısı giyerse birde ciğerleri şişince boğaz genişler aaaa saddamın idamından beter ![]() ![]() Ergenekon kadınlara bir kastınmı var böyle acayipliklere yönlendiriyorsun? :sm_biggrin:
|
|
|
|
#8 |
|
m_r_b
|
:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: bunları tasarlayanlar modacı falan değil KATİL :))) |
|
|
|
#9 | |
|
Ergenekon
|
Alıntı:
![]() Cevap oldu mu bilmiyorum nerden nereye:) |
|
|
|
|
#10 | |
|
puslu
|
Alıntı:
Tamam Tamam kadınlara bakış açınızı anladık teşekkürler demekki sizin tavsiye ettiğiniz hiç bir şeyi giymeyeceğiz hiç moda ürünü koymayın:Green_Colorz_PDT_01 |
|
|
|
|