Solunum Sistemi Sağlığı |
07-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Solunum Sistemi SağlığıSolunum Sistemi Sağlığı Akciğer Amfizemi Akciğer Apsesi Akciğer Barotravmaları (Hava Basınç Travmaları) Akciğer Zarı İltihabı (Tedavi) Akciğer Zarı İltihabı: İrinli (Ampiyem) Akciğer Zarı İltihabı: Sınırlı ve Lokalize Akciğerde Sıvı Toplanması (Pulmoner Ödem) Akut Bronşit Akut Bronşit Hakkında Bilmeniz Gerekenler Alt Solunum Yolu İnfeksiyonları (Asye) Astım Nasıl Tedavi Edilir? Astım Nedir? Astım Tedavisinde İnhaler Tedavi Cihazları Astım, Bronşial Astım Nöbetleri Tedavisi Astımda Risk Faktörleri Astımda Risk Faktörleri ve Korunma Boğmaca, Öksürük Seyri ve Evreleri Bordetella Pertussis Bakterisi ve Boğmaca Hastalığı Bronş Genişlemesi Bronş ve Akciğerlerde Anormallik (Yenidoğan) Bronşektazi Bronş Genişlemesi Kronik Bronşit Bronşiolit Çevre Kirliliği ve Astım Diyafragmatik Fıtık Epiglotit (Nefes Borusu Kapakçığı İltihabı) Girişimsel Bronkoskopi Kırmızı Bölge Kronik Bronşit Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı Plörezi (Akciğer Zarı İltihabı), Fibrinli (Kuru) Pnömotoraks Pnömotoraks Sarı Bölge Sars - Ciddi Akut Solunum Yolu Sendromu Solunum Fonksiyon Testleri Solunum Sistemi Solunum Sistemi Nedir Nasıl Çalışır? Solunum Yetersizliği Solunum Yolları Tüberküloz Verem - Bulaşma Yolları, Teşhis ve Tedavisi Yeşil Bölge Yutma Bozuklukları Solunum sorunlarına çarede yeni bir adım |
|