Fotoğrafların Dili Olsa! |
|
|
#1 |
|
puslu
|
Fotoğrafların Dili Olsa!![]() Resimdeki işçi sanki tren vagonlarının oluşturduğu bir yolda duruyor Ve bu yolda hayatı gözlerinin önünden geçiyor Belkide o an da yapacağı işi düşünmekte belki de akşam sofrasında ki yiyeceği…![]() Heyecandan saçları uçuşmuş Kim bilir aklından neler geçiyor Belki hayatının en güzel günü belki de sadece işinin gereği gülümsüyor![]() ![]() Büyük bir kitle sanki fabrikalarında greve durmuşlar Sanki işçilerin haklarının hayvanlardan daha az savunulduğunun göstergesi olarak poz veriyorlar![]() ![]() Resimde iki tarafta bulunan silik karakterlerin içinden birisi çıkıyor önümüze Sanki yağmurun yağışına aldırmıyor Gözleri ileriye kısılmış,sanki bir şeyler düşünüyor Kim bilir o an aklından neler geçiyor![]() ![]() Sizce hangisi daha ilgi çekici F1 arabalarından bir Ferrari mi yoksa organizasyonda görevli bu kızlar mı? ![]() Topluluktan sıyrılıp kendi özelliklerini kullanabilmek ve başarıya bir adım daha yakın olabilmek Kim bilir belki sahipleri orda bir yarışmaya konsantre oluyorlar Ama bakın ki her zaman insanların istedikleri olmaz![]() ![]() Sürü içerisinde lider kavgası daha ne denebilir ki… ![]() Parmaklıkların arkasından bir görüntü Küçük kız gerçektende bir hapishanede olmasada bu görüntüsüyle sanki hayatın çilesini çeken bir suçlunun bakışlarını andırıyor Ne diyelim kaderi benzemesin…![]() ABD’nin bayraklarıyla süslü bir çamurlu,eski,yırtık bir ayakkabıdan ibaret Aslında ABD’nin de dünayada yaptığı budeğil mi yaptığı zulüm bir pislikten ibaret değil mi?![]() Büyümeden önceki ilk pozunu vermiş Yoksa zaten büyümüşte o poza bilerek mi dahil edilmiş?O an tamda bu ironiyi belgelemiş![]() ![]() O an da iki farklı yaşam gözlere takılan Bir görüntüde kendi halinde denizin o engin yaşam ort![]() ![]() ![]() ![]() dönmeye çalışan bir caretta caretta…Belki de sahile yumurtasını bıraktı yeni yavrular dünyaya getirecek neslinin devamını sağlayacak Ama o bundan habersiz…Haberi olanlar ise diğer yaşam formunda onu izliyorlar Ellerinde teknolojinin onlara sunduğu olanaklarıyla bu eşsiz görüntüyü belgelemeye çalışan insanlar… |
|
|
|
#3 |
|
m_r_b
|
vay be duman ettin ya durdum kaldım fotoğraflarda saol paylaştığın için
|