![]() |
Güllerin Dili |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Güllerin Dili![]() Mavi- İlahi Aşk,Eşşizlik ![]() Siyah- Hayata ne kadar bağlıysam sana da o kadar bağlıyım ![]() ![]() Koyu Pembe- Minnet,Şükran,Takdir ![]() Açık Pembe- Zarafet,İncelik,Memnuniyet,Keyif,Hayranlık,Sempa ti k,Kararsızlık,Nazik ![]() Mercan- Arzu,İstek,Özlem,Güzellik ![]() Orange- Cazibe,Büyüleme,İstek,Heves,Gayret ![]() Lavanta- İlk görüşte aşık olmak, Sihir,Gizem ![]() Mor- Çiçeği gönderen kişinin sizi çok iyi tanıdığına ve etrafında hiç kimseyi göremeyecek kadar büyük bir aşka yakalandığını, her geçen gün bu aşkın esiriyle eridiğini çekindiğinden bir türlü açılamadığını ifade eder ![]() ![]() Alaca- Sosyal,Arkadaş Canlısı ![]() Sarı- "Sürekli seni düşünüyorum" anlamını ifade eder ![]() ![]() Beyaz- "Sen çok güzelsin,sana değer veriyorum" demektir ![]() ![]() Pembe- "Sen çok hoş ve güzelsin" demektir ![]() ![]() Kırmızı- "Seni Seviyorum" anlamını ifade eder ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() bence tam tersi ya genç kızların gözünü boyamak için verilir ya görücü gidilmiştir nezaketen verilir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|