![]() |
Gizli Özne - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Gizli Özne - Şarkı SözleriGizli Özne - Başka Bir Sen söyle ne kadar mutlu oldun benle geçen senelerinde hiç sormadım dağılmaz mı kalbim bir başka kalpte söyle ne kadar yalnız kaldın bensiz geçen senelerinde hiç sormadım korunmaz mı dudağım bir başka bedende bu masal çok ucuz bitti son sayfası ellerinde yer yok zaman yok hiç olmadı sayalım bitsin bu işkence başka bir ten başka bir sen bilmek zor günler geçtikçe kabullenmek zor her doğan güneş bir adım daha uzaklaştrırken bizi yaşamak zor ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Beni Unut |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Beni UnutBeni unut bu gece,dertlerimle kalacağım Islanırken sokakları,bu şehirden gideceğim Hiç içmediğim ilk sigaram ve dumanıyla uçacağım Bu son şarkımı kendime gözüm yaşlı yazacağım Aşk beni çekip alamazmıydı İçinde benim bile olmadığım sessiz sakin bir şehre Sonbahar bu kadar güçsüzmüydü Hüzünleri benden başka biri taşımazmıydı
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Böyle de Güzel |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() Böyle de GüzelBir gülümsedin ![]() ![]() ![]() Böylece başladı bu kısa hikaye Yağmur bu ya,zamansız ıslattı Farkında değilmiş gibi yaptım Haklıydın,benim hala gün doğmayan dünlerim vardı ![]() ![]() ![]() Hal böyleyken,ben böyleyken,yeni bir yara sen olmamalıydın ![]() ![]() ![]() Böyle de güzel gülüşün yeter Ben giderim sen kalkma boşver Yabancı bir acı değilsin kalbime, ben giderim sen kal yerinde ![]() ![]() ![]() "Sorular bende,cevapları sende saklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Farketmez |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() FarketmezIslak yorgun geldim,dargın kırgın derdim Sana topladığım çiçekleri Sensiz bensiz kaldım,bağırmayı cesaret sandım Dilime esir heceleri Oysa ben ben olabilseydim,düşerdim uçurumuna Yaralanmak aşk olurdu ![]() ![]() ![]() İçim dışıma döndüğü an,biterdi kandırmalar Gülmenin adı aşk olurdu şimdi sen de yoksun hiç farketmez ben yine aynı ben ![]() ![]() acının şekli farklı hiç farketmez ben yine kaybeden ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Kimse Bilmez |
![]() |
![]() |
#5 |
pesimistt
|
![]() Kimse BilmezBir kuş uçar dalından,yalnızlığa bürünürsün isimler yazılır,isimler kazınır gövdesine üzülürsün Kimse bilmez,gölgesinden başka, Yalnızlığı da var söğüdün ![]() ![]() ![]() Yarasına yara açar,arsız nasihatin öğüdün ![]() ![]() ![]() Dönük sırtı aşkı bilmezin,bir gecelik çiçekte gözü Bir damla su çarpsa yapraklarına,güler ağacın yorgun yüzü Yağmur olur aşk,nehir olur aşk,ne zaman dokunur Kimse bilmez ![]() ![]() ![]() Yolcu olur aşk,çoban olur aşk,bir kere vurur herkes bilmez ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Kör Kuyu |
![]() |
![]() |
#6 |
pesimistt
|
![]() Kör KuyuSon güneş;en son gider ağlatır Bir boşluk,bir loşluk odama Dert olur,anlatamazsa,aşık adama Düştüm kör kuyuna Dilendim suyuna Yalvardım karanlığa Duyan olmadı Düştüm kör kuyuna Yenildim huyuna Haykırdım karanlığa Duyan yok Son gece; en son vurur ağlatır Bir duman bin kasvet odama Dert olur teselli aşık adama
![]() |
![]() |
![]() |
Öldür Kalbini |
![]() |
![]() |
#7 |
pesimistt
|
![]() Öldür KalbiniUcuz ayakkabıların,kaybolmuş bir ruhun var Saçlarının gerçek rengi aslında sonbahar ![]() ![]() ![]() Kimi beklersin bilmezsin,kırık duvarların önünde Ezilmiş binlerce kez küçücük kalbin ![]() ![]() ![]() Sordunmu hiç dünyaya neden Üzdümü sessiz kalınca yaralı öldür tozlu kalbini incinmesin daha fazla zaten sen değil misin alışkın olan ağlamaya&yaşamaya Dur dedikçe döner dünya,hemde kanayan yanında Düşmanca geçen akşamların ardından Islattığın gözlerin,büyük beden aşklar için Ezilmiş binlerce kez küçücük kalbini
![]() |
![]() |
![]() |
Özür Dilerim |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() Özür DilerimYapabilseydim ![]() Ağlayabilseydim yanında, sokulsaydım sıcacık rüyalarına ![]() Olmuyor ![]() Göz yaşının deymediği bahçede aşk, yetişmiyor ![]() Uzağındaydı ![]() Senleyken seni mutlu etmek, kendimi daha bulamamışken ![]() Yatağındaydı ![]() Seninle bir ayrı korku, kalbimi henüz uyandıramamışken Özür dilerim bugün çıkıyorum hayatından Korkma kapıyı çok sert kapatmam ![]() Bizim gibi olmasın, yepyeni hayallerim ![]() Suskun olma sakın ağlama�
![]() |
![]() |
|