Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayıanlatacaklarım, küçük, yangın or bayram or cenazedinle

Yangın/Bayram/Cenaze....Dinle Küçük ayı.Anlatacaklarım Var!

Eski 10-15-2007   #1
angelesdream

Yangın/Bayram/Cenaze....Dinle Küçük ayı.Anlatacaklarım Var!

Dinle küçük ayı;

Anlatacaklarım var

Sana daha önce yazılmamış sözler duyuracak değilim

Herşey son derece aşikar

Yanık kokulu hüzünlerim var
Dumanın isi boğazımı yakıyor

Hani ben and içmişken eskimiş hayallerin kırıklığına kırılmamaya, boğazımdaki yangından yaşarıyor gözlerim

Bak küçük,
Dün, geçen gün bayramdı Bugün de bayram Sen bayram nedir bilmezsin, ben biliyorum

Güzel elbiseler alıyorlar küçüklere, ağladıklarında küçükler, ele şeker tutuşturuyorlar, sözler veriyorlar "misafirler gidince parka gideceğiz" diye Ama misafirlerin gideceği yok

Ağır misafirler çünkü

Anneler ağlıyor küçük Şekerle silinesi değil yaşları Ocakta dibi tutmuş yemekleri var Ahhh, keşke her yangın, özenle pişirdiğin yemeğin tenceresnin, dibinin tutması kadar olsa

Ama olmuyor küçük

Yangın büyük

Öpülesi elleri, sanki çürümüş

Ağır bir misafir, gelmiş baş köşesine oturmuş yüreğin

Ne ah dinler bu acı, ne aman Zamanla geçer diyorlar [Z]aman!

Böyle işte küçük ayı,

Parka gideceğimiz falan yok Ağladığımızda bizi susturmak için kullanılan, basit bir yalan bu Keşke, tüm göz yaşları, bir park yalanıyla kurutulabilse

Ben:Anne, abim niye gelmedi?

Annem:O gelmeyecek bebeğim, biz gideceğiz

Şekerle silinesi değil yaşlar Ocakta dibi tutmuş yemekler var Ahhh, keşke her yangın, özenle pişirdiğin yemeğin tenceresnin, dibinin tutması kadar olsa ve bitse

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com