|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cinsel, eğitim, gençlere, haberler, internetten |
![]() |
Gençlere İnternetten Cinsel Eğitim - Cinsel Haberler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gençlere İnternetten Cinsel Eğitim - Cinsel Haberler16-24 yaş arası gençlerin bilgilendirilmesi amaçıyla, int ernet üzerinden cinsel eğitim ve danışmanlık hizmeti verilecek ![]() İZMİR - 9 Eylül Rotary Kulübü Derneğince hazırlanan ve finansmanının yüzde 90''ı AB tarafından karşılanan Gençlere İnternet Üzerinden Üreme ve Cinsel Eğitim ve Danışmanlık” projesi, 16-24 yaş arası gençlerin, cinsel konularda internet üzerinden sağlıklı bilgi edinmelerini ve haftanın her günü 24 saat internet üzerinden danışmanlık alabilmelerini amaçlıyor ![]() AB''nin toplam 200 bin Euro, 9 Eylül Rotary Kulübü Derneğinin de 23 bin Euro ve teknik destek sağladığı, Ocak 2006''da başlayan projenin ilk 6 ayında, internet üzerinden danışmanlık hizmeti vermek üzere seçilen öğrencilerle personelin teknik eğitimi tamamlandı ![]() Proje kapsamında hazırlanan www ![]() ![]() ![]() 9 Eylül Rotary Kulübü Derneğince düzenlenen toplantıda, dernek tarafından projeye bağışlanan 10 bilgisayardan 5''i, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi ![]() ![]() Kaynak: Cinsel Sağlık |
![]() |
![]() |
|