Teselli Ararken Tecavüze Uğradı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Teselli Ararken Tecavüze UğradıNişanlısıyla kavga edip evden çıkan genç kızın başına gelmeyen kalmadı Arkadaşından teselli uman kız tecavüzle karşılaştı![]() Son yıllarda görülen ‘en ilginç' tecavüz olayı, geçtiğimiz İstanbul'da yaşandı Nişanlısı A K ile kavga eden 25 yaşındaki Y A dertleşmek için yakın arkadaşı ve eski komşusu olan Müslim K 'nin evine gitti Ancak talihsiz kız yaşlı gözlerle ‘teselli bulmak' için ziyaret ettiği Müslim K 'nin tecavüzüne uğradı Olayın şokunu atlatamayan Y A , hemen soluğu karakolda aldı ve arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini söyledi İfadesinde Müslim K 'nin ağzını bezle kapattıktan sonra tecavüz ettiğini ve olaydan sonra evden kaçtığını anlattığı öğrenilen Y A Nişanlımla kavga edip evden çıktım Biraz dolaştıktan sonra eski komşum olan arkadaşım Müslim K 'nin evine gittim Biraz sohbet ettikten sonra bana ‘Seninle birlikte olmak istiyorum' dedi Teklifini kabul etmeyince bana tecavüz etti dedi ‘TECAVÜZ EDİLMİŞ'Adli Tıp Kurumu'nda kontrolden geçirilen Y A 'nın tecavüze uğradığı tespit edilirken, kıyafetlerinden de zanlıya ait sperm örnekleri alındı Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, kaçan Müslim K her yerde aranıyor kaynak:aa |
|
|
|