Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
faciası, kültürlü, sauna, türkücünün

En Kültürlü Türkücünün Sauna Faciası

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Kültürlü Türkücünün Sauna Faciası

Bugünlerde magazin aleminde herkes Nihat Doğan'ın ‘sauna şovu'nu konuşuyor Nihat Doğan, Hillside City Club'ın saunasına havlusuz girince diğer müşteriler tepki gösterdi

Çoğu ilkokul mezunu, oysa ben liseyi bitirdim diyen, geçtiğimiz yıl siyasete soyunan Doğan, önceki hafta İstinye Park'taki Hillside City Club'ı birbirine katmış Haftada birkaç gün ünlü isimlerin de üye olduğu kulübün içindeki spor kompleksine giden Nihat Doğan, şort giymeden ve havlu bağlamadan saunaya girince müşteriler isyan etmiş
Sauna bölümünün cam olduğunu bildiği halde uygunsuz bir şekilde saunaya giren Doğan'ın, masaj yaptırırken de havlusunu çıkardığını belirten üyeler, ünlü türkücüyü kulüp yönetimine şikayet etmiş Bu arada kısa bir süre önce Nihat Doğan'dan ayrılan Didem Uzel'in de yakın çevresine Yaşadığım en hatalı ilşkiydi O seviyeye asla düşmemeliydim diye dert yandığı öğrenildikaynak:mynet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com