![]() |
Görünce Şok Oldum |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
Görünce Şok OldumBEBEĞİNE İŞKENCE YAPAN ANNEDEN GÜZİN ABLA'YA ŞOK MEKTUP! ![]() ![]() ![]() "O ağlamaktan morarıyor ve ben bu durumdan neredeyse garip bir zevk alıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O ağlayarak bana sarılmak istiyor ![]() ![]() ![]() Davranışlarımı kontrol edemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ona sert bir şekilde baktığım zaman, küçük kızım başını iki yana sallayarak titremeye başlıyor ![]() RUMUZ: KÖTÜ ANNE MİYİM? Kızım elbette sebebi sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak sanırım, bundan sorumlu değilsin ![]() ![]() ![]() ![]() Belli ki, çok küçük yaştan beri çalışmış olman, çocukluk yıllarında yaşadığın bazı olaylar, senin dengeni bozmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen bir uzmana başvurup bir an önce tedavi olmalısın kızım, yoksa bebeğinin de senin de tüm hayatınız mahvolacak ![]() ![]() ![]() :Güzin Abla - Hürriyet |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() O ağlayarak bana sarılmak istiyor ![]() ![]() ![]() yok canıııım, ne hastası,acayip sağlıksın sen! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler puslu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
m_r_b
|
![]() "RUH HASTASI MIYIM?" sorusunda bence mıyım fazla direk olarak öle ![]() ![]() ![]() ama kadınada hak vermek gerekir ![]() ![]()
|