![]() |
Profesör Ve Öğrenci |
![]() |
![]() |
#1 |
m_r_b
|
![]() Profesör Ve ÖğrenciÜniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş ![]() Profesör kaşlarını çatarak: " öküzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!" Öğrenci: "O zaman ben uçuyorum ![]() ![]() ![]() Profesör cevaba çok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavını başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış ![]() Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış ![]() Profesör öğrenciye: Sana son bir soru soracağım - demiş ![]() Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akil var, diğerinde ise para var ![]() Öğrenci: "Para olan çuvalı seçerdim ![]() ![]() ![]() Profesör: "Ben akil olan çuvalı seçerdim ![]() ![]() ![]() Öğrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu seçer ![]() ![]() ![]() Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine "öküz" yazmış ![]() ![]() Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : "Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() puhahahah süper yaa ama hocanın eline düşüncede sürünüyorsun basıma geeldi bu hazr cvplar yüzünden ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|