Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilginç, test

İlginç Bir Test

Eski 10-04-2007   #1
puslu

İlginç Bir Test

Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz

Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir

Bu bir şaka değildir Her iki yönde döndüğü görülebilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-04-2007   #2
mate

İki yöndede dönüyor ama daha çok sol görüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-04-2007   #3
black_R-O-S-E

ilk önce saat yönündeydii biras daha bakınca diğer taraf oldu :D ya sonuçta iki şekildede gördüm:D dahimiyim şimdi ben:P:Dteşekkürler

Eski 10-04-2007   #4
onder ucar

baya ilginçmiş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-05-2007   #5
alper1482

Wayyy dahimiyim şimdi ben her iki tarafada döndüğünü gördüm

Teşekkürler!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-05-2007   #6
kar_tanesi

Çok TeŞekkÜrler Bu Konuyu AÇtiĞin İÇİn
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-05-2007   #7
m_r_b

biraz dikkatli bakınca iki yönede döndüğünü gördümdahi olduğumu kanıtladığın için teşekkürler:sm_biggrin:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-05-2007   #8
angelesdream

ayy ben baktım baktım hiç sola doğru döndüğünü görmedimneyse dahi olmasamda normalim:))zaten ne gerek var canım şimdi dahiliğe:))

teşekkürler puslu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com